Доставка

За доставка на своите продукти от електронния магазин  фирма „Дейзи стил“ използва услугите на куриерски фирми „Еконт“ и „Speedy“. Поръчките се изпълняват за срок от 1-3 работни дни в зависимост от локацията на адреса за получаване на пратката.Всички поръчки получени петък вечер, събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това.

След постъпване на заявка за покупка от Вас на даден артикул, в обратен e-mail ще получите номера на товарителницата, по който може да проследите пратката си.

Ако все пак имате запитвания можете да ни пишете на електронната ни поща: sales@daisy-style.com

* При покупка на стойност над 70.00 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА за цялата територия на България до офис на куриерска фирма Спиди, но при връщане на такава покупка от сумата за възстановяване се приспадат транспортните разходи за връщането ѝ.

* По e-mail или телефон ще бъдете уведомени кога е изпратена поръчката Ви;

* Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа, събота до 13.30 часа;

* Проверка на поръчки се извършва от 10:00 до 17:00 часа;

* При връщане или подмяна на стока, поради несъответствие на номер на обувките- дрехата  или друга причина, която не е по вина на фирма „Дейзи стил“, транспортните разходи и в двете посоки са за сметка на купувача.

* Поради неналичието на софтуерна програма, има вероятност някои от моделите ни да не съответстват с наличните в склада номерации.